flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Т. в. о. Голови ДСА України Максим Пампура взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань правової політики

08 жовтня 2024, 14:41
Виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань правової політики відбулося на Дніпропетровщині. Обговорювалася тема оптимізації мережі судів області, їх кадрове та фінансове забезпечення.

В засіданні взяли участь народні депутати України, Голова Вищої ради правосуддя, Голова Ради суддів України, т. в. о. Голови Державної судової адміністрації України, начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області, Голова Дніпровського апеляційного суду, голови судів та представники керівництва Дніпропетровської області.

   

         Як повідомили в Територіальному управлінні Державної судової адміністрації України в Дніпропетровській області, це дуже символічно, що саме прифронтовий регіон, який попри виклики воєнного часу намагається жити і розвиватися, став місцем зустрічі.
Після засідання гості Дніпропетровщини відвідали Кіровський районний суд м. Дніпропетровська.

Не зважаючи на надзвичайно складні умови, суди Дніпропетровщини продовжують виконувати свої функції, приділяючи належну увагу комунікації з громадськістю. Це робиться задля того, щоб громадяни знали: судова система у Дніпропетровській області - працює, доступ до правосуддя - забезпечено, гарантоване Конституцією України право на судовий захист - діє.