flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронний суд: відповіді на нові питання користувачів

21 грудня 2020, 11:03

На офіційній сторінці ДП ІСС «Електронний суд» в Фейсбук опубліковано чергові відповіді на найчастіші питання користувачів щодо функціонування підсистеми «Електронний суд».

Питання № 12. Подача заяви у якості представника (захисника) за електронною довіреністю

Відповідь. Для подачі заяви до суду в якості представника (захисника) за електронною довіреністю необхідно натиснути в розділі «Заяви» на «Створити». У вікні «Подача заяви» необхідно обрати «Як представник (захисник)». У вікні «Подача заяви» необхідно обрати «Як представник (захисник)». У вікні «Довіреності» обрати «Електронна довіреність» та в полі «Вкажіть довірителя» обрати довірителя.

ВАЖЛИВО!!! Для подачі заяви у в якості представника (захисника) за електронною довіреністю довіритель попередньо має надати представнику електронну довіреність у власному електронному кабінеті.

УВАГА!!! При подачі заяви у якості представника за електронною довіреністю інформація про ДОВІРИТЕЛЯ на кроці «Позивач» («Заявник») буде заповнена АВТОМАТИЧНО з відомостей про такого користувача в підсистемі «Електронний суд».

 

Питання № 13. Подача заяви у якості представника (захисника) за «паперовою» довіреністю

Відповідь. Для подачі заяви до суду в якості представника (захисника) за «паперовою» довіреністю необхідно натиснути в розділі «Заяви» на «Створити». У вікні «Подача заяви» необхідно обрати «Як представник (захисник)». У вікні «Подача заяви» необхідно обрати «Копія документа, який підтверджує повноваження представника)» та завантажити скан-копію такого документу.

УВАГА!!! При подачі заяви у якості представника за «паперовою» довіреністю інформація про ДОВІРИТЕЛЯ на кроці «Позивач» («Заявник») заповнюється користувачем САМОСТІЙНО!!!

 

Питання № 14. Подача «вторинної» заяви

Відповідь. «Вторинні» заяви – це заяви які подаються в межах справи або за результатами її розгляду.

Для подачі «вторинної» заяви необхідно натиснути на «Створити заяву» попередньо перейшовши до переліку документів по необхідній справі.

 

Питання № 15. Назва завантажуваного додатку

Відповідь. Система повідомляє про можливість використання символів у назві додатку, а також максимальну кількість символів.

Для цього потрібно ввести певний символ в рядок «Назва додатку» та навести курсор миші на повідомлення «Некоректна назва додатка».

 

Сторінка ДП ІСС «Електронний суд» у Facebook