flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вивчення організації діяльності суду

09 листопада 2023, 11:33

     7-8 листопада 2023 року робочою групою територіального управління вивчено стан організації роботи Роменського міськрайонного суду Сумської області.

     Робочою групою вивчено, зокрема, загальну організацію роботи суду, ведення кадрової, обліково-статистичної роботи, діловодства та архівної справи, дотримання вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду, Порядку ведення ЄДРСР, роботи зі зверненнями громадян. Перевірено стан військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, а також організацію службового діловодства з грифом «ДСК», які містять відмітку «Літер М». Приділено увагу технічному стану приміщення,  організації обліку та використання у суді товарно-матеріальних цінностей, організації діяльності служби судових розпорядників та забезпечення безпеки суддів.

    Начальник територіального управління Віктор КІБЕЦЬ провів нараду з суддями та працівниками апарату суду, в ході якої обговорено стан фінансового забезпечення судової системи, інші нагальні питання щодо  забезпечення безперебійного та належного відправлення правосуддя  в умовах сьогодення.

    У ході вивчення стану роботи суду працівникам апарату суду надана практична та методична допомога.