flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Посилення комунікаційних компетенцій судової системи України обговорили в ДСА України

05 лютого 2024, 15:35

  Першого лютого т. в. о. Голови ДСА України Максим Пампура та керівниця проєкту UAB "Good to know" "Посилення комунікаційних компетенцій судової системи України шляхом розробки ефективної системи внутрішньої комунікації та стійких комунікаційних інструментів", що фінансується Литовським фондом розвитку співробітництва, Реда Молієне провели робочу зустріч, під час якої обговорили питання посилення комунікаційних компетенцій судової системи України.

Пані Реда представила мету та цілі нового проєкту та висловила сподівання, що ДСА України, як і в попередні роки, буде надійним партнером у реалізації визначених завдань.

Зі свого боку очільник ДСА України привітав бажання іноземних колег долучитися до розробки та впровадження комунікаційної стратегії, якою передбачається посилення комунікаційних компетенцій судової системи України.

Т. в. о. Голови ДСА України також цікавили питання формування бюджету судової влади Литви, формування та структура апарату судів, процес реорганізації мережі та укрупнення судів, який Литва вже завершила, та інший досвід з організації роботи судів, якими колеги можуть поділитися.

У робочій зустрічі разом з т. в. о. Голови ДСА України Максимом Пампурою також взяли участь заступник Голови ДСА України Ольга Булка, директор департаменту фінансово-економічної діяльності, бухгалтерського обліку та звітності Віолета Мишкіна, начальник юридичного управління Тетяна Опанасюк та начальник відділу інформаційно-аналітичної роботи та міжнародного співробітництва Олена Ігнатченко.

 

У підсумку зустрічі Максим Пампура та Реда Молієне домовились про спільну роботу, яка буде здійснена протягом реалізації проєкту та обмінялись пам'ятними подарунками.


Пресслужба ДСА України