flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сергій Чорнуцький: "В Державній судовій адміністрації України завершена підготовка Положення про ЄСІТС"

15 червня 2020, 14:19

     В Державній судовій адміністрації України завершена підготовка Положення "Про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему".

Про це 12 червня 2020 року розповів заступник ДСА України Сергій Чорнуцький під час  онлайн-дискусії "Правові колізії подання та розгляду електронних документів у суді", організованої  Компанією ЛІГА:ЗАКОН, Асоціацією Change Managers ACMP Ukraine та Сервісом документообігу "ВЧАСНО".

"Ми завершили підготовку проекту Положення "Про  Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему" з урахуванням проекту відповідних змін до процесуальних кодексів, які також підготовлені в ДСА України та подані до парламенту", - сказав Сергій Чорнуцький.

 

 За його словами, проект цього документу буде надісланий для обговорення та внесення пропозицій до Ради суддів України, Вищої ради правосуддя, учасникам робочої групи з питань цифровізації правосуддя та членам профільного комітету Верховної Ради України.

 

 В ході онлайн-дискусії заступник ДСА України також розповів про поетапність введення Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, вже працюючу підсистему "Електронний суд" та надав відповіді щодо користування її окремими елементами.