flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У п'яти працівників судів Сумської області діагностовано COVID-19

29 вересня 2020, 15:56

 

       Повідомляємо, що станом на 29 вересня 2020 р. на лікарняних із підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 перебувають 4 працівника судів (по одному працівнику у Ковпаківському районному суді        м. Суми та Конотопському міськрайонному суді Сумської області, три співробітника у Зарічному районному суді м. Суми)  

       Одночасно повідомляємо, що для безпечного перебування в приміщеннях судів проводяться щоденні вологі прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину, забезпечено кварцування службових і технічних приміщень, протирання дезінфікуючим розчином ручок вхідних дверей, дверей на сходових клітках, у залі засідань, поручнів на сходових маршах, у доступних для відвідувачів та працівників місцях розміщено засоби для дезінфекції рук, працівники дотримуються маскового режиму.

        З метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.